torsdag den 20. september 2012

Første kursus

I dag har vi afholdt det første kursus på kursusplanen. Aftenens udfordring for kursisterne, var rullekortet. Kortet hvor man får en lille overraskelse når man hiver i båndet i toppen, for foruden at hive en lille tag OP af kortet, så ruller der samtidig en lille tag ud i bunden af kortet.

Der blev både grint, hygget, svedt og bandet lidt omkring kursusbordene og alle nåede at blive færdige med deres kort og gjort det klart til at pynte.

7 kursister, samme udfordring og 7 meget forskellige resultater, hvilket er netop det der gør denne hobby til noget ganske særligt. Der er ikke noget der er rigtigt eller forkert. Hvis du er glad for det du har lavet, så er det rigtigt og alle 7 kursister havde kun grund til at være glade og stolte over deres resultat.

Med omkring bordet var en kursist, for hvem det var ABSOLUT første gang hun prøvede noget der bare lignede denne hobby. Så kan det altså være en extra udfordring når der står en "lærer" og snakker om at score og distresse, om bonefoldere, scoreboards, tags, crop-a-diles og alt muligt andet der næsten får det til at lyde som en time i Serbokroatisk ;o) men hun gjorde det fantastisk. Kig selv på kursisternes resultat, og se om du kan spotte en førstegangs scrapper. Jeg ville ikke kunne!!


Indlæg af: Lone Krieger

3 kommentarer:

  1. De er da bare så flotte og meget forskellige alle kortene... dejligt at nye tør springe til og ta et kursus...

    SvarSlet
  2. Rigtigt flotte Lone. Du er også en god lærer!

    SvarSlet