søndag den 20. oktober 2013

Feminint LO fra gårdsdagens designerkursus

På gårdsdagens designerkursus i Papirhimlen skulle vi også fremstille et feminint layout foruden det mere rå og maskuline. Jeg havde valgt et billede af min ældste søns udkårne, Britta fra USA som er en utrolig smuk pige. Som mor til to drenge var det skøøøøønt at få lov til at lege med de sarte og feminine farver, og så fik vi gang i noget som for mit vedkommende var første gang. Vi lagde ud med det grimmeste stykke papir vi kunne finde i gemmerne. Malede det over med hvid Gesso brugte flere stencils og mere Gesso for effekter og så fik det ellers med Distress Stain i Frayed Burlap og Victorian Velvet. Sidst fik det nogle sprøjt med Chalkboard "London Fog" fra Tattered Angel. Kanterne fik brun chalk ink som også er brugt på alle swirls, blade og insekter. Blomsterne blev fremstillet med den gode gamle retro blomst, derefter malet med Gesso, duppet/malet med Distress Stain og så til sidst et par sprøjt "London Fog".

Og så var det ellers bare at samle det hele så det gik op i en højere enhed. Jeg har lavet en del LO's efterhåneden, men det er første gang jeg har benyttet mig af de fleste af disse teknikker og denne stil, men det er helt sikkert ikke sidste gang. Atter tusinde tak til Lisa for en super inspirerende dag.

Fandt også lige en decorative strip fra Sizzix med noder som
passer godt til Britta, der er glad for musik.


Blomster og kanter på insekterne fik lidt sporadisk Distress Stickles

Bees Knees alfabet fra Sizzix, stanset ud 2 gange og lagt dobbelt
for at give lidt højde på bogstaverne.

En guldsmed fra Cheery Lynn.Og så er det ellers tilbage til chokoladekort, lys værtindegaveposer og bolcher som der skal fremstilles en del af. Tager på Marked i Huset i Eskebjerg lørdag den 2. november fra 11:00 til 15:00 sammen med Christina der også vil sælge kort og der skulle jo gerne være lidt at sælge ud af. Der skal nok komme billeder på bloggen af de forskellige herligheder ;o)

Indlæg af Lone

1 kommentar: